Anne Nederhoed treedt op in Huis Brecht.
Anne Nederhoed treedt op in Huis Brecht.

Breda Barst van de Monumenten: Exclusieve miniconcerten in 3 monumenten

Twee grote Bredase evenementen vinden in hetzelfde weekend plaats. Op zaterdag 14 en zondag 15 september kun je zowel naar Breda Barst als naar Open Monumenten Dagen Breda. Daarom komen de twee trekpleisters tot een unieke samenwerking onder de naam 'Breda Barst van de Monumenten'.

Drie miniconcerten in drie monumenten

Breda Barst en Open Monumenten Dagen Breda delen de missie om samen mooie dingen te maken. Daaruit ontsprong het idee om Breda Barst met de Open Monumentendagen te vermengen. Het resultaat is een drietal prachtige akoestische miniconcerten door artiesten speciaal geselecteerd door Breda Barst, op drie unieke locaties uit het monumentenarsenaal dat Breda rijk is.

Anne Nederhoed in Huis Brecht

Op zaterdagmiddag 14 september om 15:00 uur speelt Anne Nederhoed in de Puffiuszaal van Huis Brecht. Anne is singer-songwriter en brengt intense thema's met ingetogen zang en gitaarspel. Vanaf 14:30 uur zijn de 25 gelukkigen met een inschrijving welkom op deze unieke locatie, om 15:00 uur start het optreden.

Bekijk een filmpje van Anne.

Geert van der Burg (van Awash) in de Grote Kerk

Op zaterdagavond 14 september om 20:00 uur speelt Geert van der Burg (bekend van Awash) in de Grote Kerk. Geert speelt persoonlijke nummers die ieder hun eigen verhaal vertellen , nummers geschreven in de trein, gedachten op weg naar een bestemming. Een greep uit de dagelijkse realiteit, een zoektocht naar geluk…. Gebracht met volle overgave, u uitgevoerd met enkel een stem en een gitaar. Vanaf 19:30 uur zijn de 25 gelukkigen met een inschrijving welkom in de Grote Kerk, om 20:00 uur start het optreden. De Open Monumentendagen Breda biedt toeschouwers twee drankjes aan.

Bekijk een filmpje van Awash.

Amado Hogewoning in Theater Gimbrère

Op zaterdagavond 14 september om 20:00 uur speelt Amado Hogewoning in Theater Gimbrère. Amado Hogewoning is singer-songwriter en wisselt zijn eigen, 'easy listening' liedjes af met covers van grote artiesten. Vanaf 19:30 uur zijn de 25 gelukkigen met een inschrijving welkom in het theater, om 20:00 uur start het optreden. De Open Monumentendagen Breda biedt toeschouwers twee drankjes aan.

Bekijk een filmpje van Amado Hogewoning.

Entree op inschrijving

De drie artiesten geven een intiem miniconcert in een karaktervolle setting. Daarom zijn de plaatsen beperkt tot 25 bezoekers per locatie. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van de Open Monumentendagen Breda: www.omdbreda.nl.

Meer berichten