Internationaal publiek verwacht bij 11e Disney Pin Trading Avond (+ filmpje)

Zaterdag 5 oktober wordt van 17:00 tot 22:00 uur de elfde editie van de Disney Pin Trading Avond in de Drie Linden in Prinsenbeek gehouden. De aanmeldingen van bezoekers stromen binnen en het belooft een internationaal evenement te worden. Zo zullen er 6 standhouders uit Engeland, 2 uit Frankrijk, 2 uit Duitsland, meerdere uit België en natuurlijk vele uit Nederland aanwezig zijn!

De oorsprong van dit evenement ligt in het ruilen van pins. Maar iedere editie groeit dit evenement verder en inmiddels zijn er ook allerlei andere Disney-artikelen te vinden. De ruim 50 standhouders zullen aan meer dan 80 tafels opgesteld staan. Vorige edities waren er meer dan 250 bezoekers. Hiermee is het Pin Trading Evenement in Europa inmiddels het grootste wat niet door Disney zelf georganiseerd wordt.

Voor iedere leeftijdscategorie zal er tijdens dit evenement wat te beleven zijn! Ben jij een echt Disney kenner? En weet jij alle details uit elke film? Bewijs het in de Disney Pub Quiz!

Heb jij een Disney Doorables-verzameling en is deze nog niet compleet?! Tijdens de PTA is er een bijzonder leuke Disney Doorables-bingo! Vergeet ze dus vooral niet mee te nemen!

De mogelijkheid bestaat tijdens de avond deel te nemen aan het bekende Mystery Pin Trading Spel. Hierbij lever je een gelimiteerde pin in en krijg je een mysterie pin terug.

Uiteraard zullen er weer geweldige prijzen te winnen zijn tijdens de loterij. Voor iedereen is er de mogelijkheid zijn gelimiteerde en open pins te ruilen op het Disney Pin Ruilbord wat op een centrale plaats in de zaal opgesteld zal staan. Ook zal voor deze editie voor het eerst een Tsum Tsum RuilBox aanwezig zijn!

Maar dit is nog niet alles! Avenger Captain America en diverse Disney-prinsessen zullen het evenement een bezoekje komen brengen. Scoor dus ook je unieke plaatje op de PTA!

Daarnaast zullen zij voor de kinderen allerlei activiteiten in gang zetten! Zoals eendjes vangen uit de Disney-eendjesbak en een schietspel van Captain America. Hier vallen leuke prijsjes mee te winnen!

Dionie's Toy Palace uit Maastricht zal een stand vullen met een schitterend uitgebreid Disney-assortiment.

Deze editie is er nog een wedstrijd toegevoegd: Design Your Own Name-badge. De winnaar krijgt natuurlijk een mooie prijs! Dus laat al jouw creativiteit los en maak een Name-badge in Disneystijl.

De entree voor deze avond is 3,50 euro en kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis binnen (onder begeleiding van een volwassenen). Als je een reservering wilt plaatsen, kan dat online tot 27 september 18:00 uur via de website http://pta.d-lizd.com. Dan is de entree zelfs maar 2,50 euro.

Meer info kun je vinden op https://www.facebook.com/groups/PinTradingAvond of Instagram:@pintradingavond.

Om u een indruk te krijgen voorgaande editie kijk op https://www.youtube.com/watch?v=_YDti-iFFeE
 

Meer berichten