Expositie van bonsai bomen
Expositie van bonsai bomen

Bonsai expositie in museum de Stee

Op zondag 22 september organiseert de Vereniging Teterings Erfdeel een bijzonder fraaie bonsai expositie met deskundige uitleg door de heren Jac Canjels en Jan Systermans.

De meeste mensen beginnen met Bonsai na aanschaf van een goedkoop boompje in een Bonsai winkel of zelfs tegenwoordig ook al in de supermarkt. Dit is een manier om te beginnen, maar wellicht is het nog leuker om zelf aan de slag te gaan met het vormen van een Bonsai boom.

Hoewel Bonsai een oude en zeer verfijnde kunstvorm is, betekent dit niet dat u als beginner niet in staat bent ze in leven te houden. Zelfs zonder groene vingers kunt u deze fascinerende hobby uitproberen, al moet het boompje wel goed in de gaten worden gehouden en bijvoorbeeld regelmatig worden bewaterd………

Als uw interesse nu is gewekt kom dan 22 september naar Museum de Stee en geeft u over aan de deskundigheid van bovengenoemde heren die beiden al jaren deze kunstvorm beoefenen.

De expositie is geopend van 14.00-16.00 uur. U kunt dan tevens van de gelegenheid gebruikmaken om de permanente tentoonstelling in het museum te bezoeken.

De entree voor deze mooie expositie en voor het museum is gratis, echter een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud het erfgoed is zeer welkom.

Als u verder geïnformeerd wilt worden neem dan eens een kijkje in de website www.teteringserfdeel.nl.

Meer berichten