Harry Glotzbach
Harry Glotzbach (Foto: Maikel Thijssen)

Win 2 kaartjes voor Stand-Up Comedy Night in Nieuwe Nobelaer

Hilarisch, messcherp, roekeloos, inventief, vreemd, choquerend, maar altijd grappig. Dat zijn de ingrediënten van stand-up comedy. Een MC en de beste stand-up comedians van Nederlandse en Vlaamse bodem maken er een onvergetelijke avond van. Bas Birker, Harry Glotzbach en Martijn Oosterhuis zijn in topvorm en zetten in hun Stand-Up Comedy Night op zaterdagavond 21 september om halfnegen de Kleine Zaal van Nieuwe Nobelaerin Etten-Leur op z'n kop. Kaarten zijn voor slechts 15 euro verkrijgkbaar via www.nieuwenobelaer.nl, of aan de balie van het theater

Bas Birker, Harry Glotzbach en Martijn Oosterhuis breken de tent af met hun rake grappen en onverwachte hilarische wendingen. Bas Birker zorgt altijd voor dolkomische vondsten in zijn act. Met zijn microfoon en heel veel grappen staat Bas ook wel bekend als de beste MC van de Lage Landen. Harry Glotzbach improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig, is adrem en gaat altijd met de realiteit aan de haal. Martijn Oosterhuis ten slotte ademt comedy, heeft een zeer grote grapdichtheid en maakte deel uit van de LAMA's. Bereid je voor op een ultieme avond comedy met een heerlijke training van je lachspieren! Met wie ga jij?

Nieuwe Nobelaer verloot 2 kaartjes voor deze voorstelling. Om hier kans op te maken, moet je de volgende vraag beantwoorden: 'Wie van de drie comedians heeft ooit de persoonlijkheidsprijs op Cameretten gewonnen?'. Je antwoord moet uiterlijk donderdagmiddag 19 september om vijf uur binnen zijn via: marketing@nieuwenobelaer.nl. De winnaar ontvangst vrijdagochtend 20 september persoonlijk bericht!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden