De Maretak Nieuwetijdswinkel viert 28 september 12½-jarig jubileum

Twaalfeneenhalf jaar geleden opende de Maretak Nieuwetijdswinkel aan de Van Goorstraat 1 in Breda voor het eerst haar deuren. De winkel heeft een ruim assortiment op het gebied van spiritualiteit en gezondheid. Zo kun je er terecht voor onder meer heerlijke etherische oliën, spirituele boeken, prachtige edelstenen, symbolische sieraden, tarot- en orakelkaarten, wierook, diverse kruiden, cd's en nog veel meer.

,,Veel mensen hebben ons in die twaalfeneenhalf jaar weten te vinden, deelden hun bijzondere verhaal en stonden open voor onze producten en adviezen, waarvoor we erg dankbaar zijn. In tijden van online verkoop blijkt het persoonlijk contact erg gewaardeerd te worden'', aldus eigenaresse Alinda Smits. Die ook, in de therapieruimte boven de winkel, voetreflexzone-therapiegeeft.

Ook zijn er regelmatig workshops en therapeuten op het gebied van onder meer handlezen, tarot-leggingen, healings en astrologie. ,,Zij bieden de mogelijkheid om kennis te maken met alternatieve behandelingen. Meer informatie daarover vind je op onze website: www.maretak-nieuwetijdswinkel.nl'', aldus Alinda. Die iedereen uitnodigt voor de viering van het jubileum op zaterdag 28 september. ,,Samen proosten we dan met een heerlijke kruidenthee op een mooie toekomst. Ook voor de mensen die ons nog niet kennen, wees welkom! We hebben voor iedere klant een tastbaar leuk aandenken.''

Meer berichten