Foto:

Chassé Theater sluit voorverkoop succesvol af

Deze week begint het nieuwe seizoen in het Chassé Theater. De voorverkoop komt daarmee tot een einde. Deze was zeer succesvol, met een stijging van 10% ten opzichte van 2018.

Het aanbod is zoals altijd breed, met onder andere een succesvolle artistieke kleine zaal-programmering en grote, reeds uitverkochte, namen in de Jupilerzaal zoals Theo Maassen en Daniël Arends. Ook is er weer een exclusief musicalaanbod, met de landelijke première van de musical Annie op 1 december en een grote reeks voorstellingen van Hello, Dolly! in april en mei 2020. Deze voorstellingen zijn voor Brabant en Zeeland exclusief in Breda te zien.

De eerste grote meerdaagse productie in de Jupilerzaal is Amadeus, van woensdag 2 tot en met donderdag 10 acht avonden te zien. Een grootschalige muziektheaterproductie met in de hoofdrollen Mark Rietman als Salieri en Sander Plukaard als Mozart. De heren worden vergezeld door een live orkest, negen castleden, sopraan Lucie Chartin en Projectkoor Brabant.

Ook verwelkomt het Chassé Theater jaarlijks bijzondere voorstellingen van over de hele wereld in het kader van zijn Internationale Programmering. Waar ook dit jaar weer meer bezoekers hun weg naartoe vinden. Op woensdag 9 oktober gaat Saison Sèche in Nederlandse première in Breda. Eerder was de voorstelling hét spektakel tijdens het prestigieuze theaterfestival in Avignon.

In navolging van verschillende Brabantse steden, is van woensdag 23 tot en met zondag 27 oktober De achterkant van Breda te zien. We duiken daarmee dieper in de verborgen samenleving achter de drugscriminaliteit in onze stad.

Kaarten voor voorstellingen en films in het Chassé Theater zijn te koop op www.chasse.nl, via het Bespreekbureau, te bereiken op 076 - 5 30 31 32, of aan de kassa in het theater.

Meer berichten