Yogasite
Yogasite (Foto: Manon de Koning)

5 oktober open dag bij Yogasite in Breda

Op zaterdag 5 oktober 2019 opent yogastudio Yogasite in Breda haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met yoga en behoefte heeft aan een leven met meer balans, rust en energie. Met meer dan 50 verschillende lessen, workshops en behandelingen biedt deze dag volop gelegenheid om met allerlei aspecten van yoga en aanverwante thema’s kennis te maken.

Zo is er de mogelijkheid een gratis intake gesprek te krijgen met een werkcoach en kunnen ouders samen met hun kinderen een mini-workshop Ouder-Kind yoga proberen. Ook kunnen bezoekers meedoen aan allerlei soorten lessen – van rustige mindful yoga tot een uitdagende power yoga. Er is voor iedereen wat te ontdekken; als je nog nooit aan yoga hebt gedaan of al vele jaren ervaring hebt.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers dus niet alleen kennis maken met de docenten, maar ook met de ondernemers die bij Yogasite gevestigd zijn. Door middel van gesprekken en mini-behandelingen kom je meer te weten over o.a. verschillende soorten coaching, massages en zwangerschapsyoga. En hoe ze je kunnen ondersteunen in je fysieke of mentale gezondheid.

Belangstellenden zijn vanaf 8:30 uur welkom aan de Dr. Struyckenstraat 165 te Breda. De open dag duurt tot ongeveer 17:00 uur. Voor informatie over het programma en vooraf inschrijven (niet verplicht, maar voor de behandelingen wel aan te raden) kunnen bezoekers terecht op de website (www.yogasite.nl). Of mailen naar: info@yogasite.nl.

Yogasite is opgericht in 2004 door de Amerikaanse Dorinda Farver, als één van de eerste yoga studio’s in Breda. In de afgelopen jaren is de studio gegroeid met ruim 40 lessen per week: van stille meditatielessen tot pittige Power yoga of intense Pralaya yoga. Voor ieder niveau. Met een eigen docentenopleidingen (beginners en gevorderd), diverse themaworkshops met (internationale) docenten, een eigen pand en een eigen YouTube-kanaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden