Foto:

Sport- & Cultuurintro voor alle basisschoolkinderen in Breda

Alle kinderen uit het basisonderwijs in Breda ontvangen deze week het 'Sport- & Cultuurintro'-boekje. Dit boekje, dat vol staat met sportieve en culturele activiteiten buiten schooltijd, is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen Breda Actief en Nieuwe Veste. De Sport- & Cultuurintro is een hele leuke manier voor alle kinderen om zich (in de meeste gevallen gratis) te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in hun vrije tijd! Alle basisschoolleerlingen kunnen zich vanaf woensdagmiddag 25 september één uur inschrijven voor de activiteiten via de website www.sportencultuurintrobreda.nl.

Kinderen uit de gemeente Breda kunnen in hun vrije tijd kennismaken met meer dan 120 activiteiten zoals muziek maken, beachvolleybal, boetseren, badminton, mindfulness, snorkelen, schaken etc. Kortom heel veel keus! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Inschrijven gaat heel gemakkelijk en kan nog het hele schooljaar. Maar wacht niet te lang, want sommige activiteiten zitten snel vol.

Of het nu sport is of cultuur, Nieuwe Veste en Breda Actief stimuleren kinderen om hun passie te ontdekken vanuit de gedachte dat dit een belangrijke bijdrage levert aan een gelukkig jeugd en je persoonlijke ontwikkeling. En dat is van grote waarde in een samenleving die snel verandert en ingewikkeld is. Breda Actief en Nieuwe Veste slaan dit jaar voor het eerst de handen in één en hebben sportieve en culturele aanbieders in Breda gevraagd een leuke kennismaking voor hun sport of creativiteit te organiseren waar alle kinderen in de basisschoolleeftijd in Breda in hun vrije tijd aan deel kunnen nemen.

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sportencultuurintrobreda.nl, of stuur een e-mail naar: sportintro@breda-actief.nl, of: info@cultuurintrobreda.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden