Foto: Stichting Breda Jazz Festival

Nieuwe bestuursleden en Raad van Toezicht voor Stichting Breda Jazz Festival

Met ingang van september heeft het Breda Jazz Festival twee nieuwe bestuursleden aangesteld. Judith van den Buijs treedt aan als secretaris en Hanneke Griffioen als bestuurslid PR & Communicatie. Zij nemen de taken over van respectievelijk Willem Schoonebeek (waarnemend secretaris editie 2019) en Ardwin Poppelaars. Daarnaast is een Raad van Toezicht benoemd, ter ondersteuning en advisering van het bestuur. In 2020 vindt voor de 50e keer het Breda Jazz Festival plaats, van 21 tot en met 24 mei.

De Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden: Wim van Fessem (voorzitter), Michiel Beljaars, Kees van Fessem, Will Hense en Michiel Stevens. De toezichthouders staan het bestuur bij met raad en daad. Zij hebben affiniteit met het festival en zijn actief in het Bredase bedrijfsleven. Zij zetten dan ook actief hun netwerk in om bij te dragen aan het komende jubileum: de 50e editie van het Breda Jazz Festival.

Samen met de Raad van Toezicht werkt het bestuur nog aan een verdere uitbreiding van het bestuur. Er zijn drie vacatures voor de portefeuilles Financiën (penningmeester), Sponsoring en Horeca. ,,Met een zevenkoppig bestuur zijn we toekomstbestendig en nog beter in staat om de 50e editie van het festival voor te bereiden'', licht voorzitter Bart Wouters toe. ,,Met een nieuwe penningmeester en meer aandacht voor onze sponsors en horecapartners zorgen we ervoor dat de organisatie financieel gezond is. Zodat jazzmuziek kan blijven klinken in de Bredase binnenstad, tijdens het 50e én de daarop volgende festivals.''

Met de komst van twee nieuwe leden bestaat het bestuur momenteel uit Bart Wouters (voorzitter), Judith van den Buijs (secretaris), Hanneke Griffioen (PR & Communicatie) en Willem Schoonebeek (algemeen bestuurslid, portefeuille Veiligheid). Geïnteresseerden voor de portefeuilles Financiën, Sponsoring en Horeca worden uitgenodigd om contact op te nemen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden