Wedstrijdweekend bij de Bredase Ring

Op 21 en 22 september houdt de boksvereniging een wedstrijdweekend waarbij op 21 september de senioren aan bod komen en op 22 september de aspiranten en junioren.

Op 21 september komt het Dutch Windmill-team uit tegen een delegatie uit het Duitse Pulheimer. Voor Nederland komen onder meer Toni Klein Meulenkamp en Marcel van der Borght van The Punch Boxing Tilburg, Luuk Elzinga van Aleco Sport Visions uit Roosendaal, Rutger Schadenberg van BV Emmen en Dejan Bolt van COB Doetinchem uit.

Het belooft weer een drukke avond te worden, aangezien er al zeker elf partijen vast staan en er nog steeds onderhandeld wordt voor enkele interessante bij-partijen.

De andere dag staat het aspiranten boksen op het programma. Hier komt het aanstormende talent aan bod. Voor de Bredase Ring komen Johan de Bie, Brandley de Laat, Lucas Maes en Danaé Lienos uit. Danaé bokst dan zijn tweede wedstrijd, terwijl het voor de anderen de eerste maal is dat zij de ring betreden.

De wedstrijden worden gehouden in het gebouw van de Bredase Ring aan de Oranjeboomstraat 163 in Breda. Op zaterdag 21 september is de zaal open om 18.00 uur en beginnen wedstrijden om 19.00 uur. De entree is 15 euro.

Zondag 22 september is de zaal open vanaf 11.15 uur en beginnen de wedstrijden om 13.00 uur. De toegang is dan gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden