2 oktober TEDxBreda in Podium Bloos

Opvoeden van zelfverzekerde kinderen, technologie die mensen met Alzheimer helpt, pesten, autisme, het creëren van mini revoluties, en nog veel meer onderwerpen komen aan bod op 2 oktober bij het evenement van TEDxBreda.

Onder het motto "Imagine Reality" komen 10 inspirerende sprekers op woensdag 2 oktober bijeen in Podium Bloos om hun prikkelende en aansprekende ideeën met ons te delen. Waaronder Maarten Baas een zeer invloedrijke ontwerper, Roy Meyers een van de beste judoka's van Nederland, Rogier Telderman een getalenteerde pianist en Domenic Holland een komiek en auteur uit Engeland. Natuurlijk zal ook Marjan, de winnaar van de Pitch Night, komen vertellen hoe liften naar het werk haar kijk op het leven volledig veranderde. Er zijn nog kaarten beschikbaar via de attend button op www.tedxbreda.nl.

Elin Ram, de voorzitster van TEDxBreda, geeft aan dat bezoekers tijdens het event zullen worden verrast en verwonderd, maar bovenal geïnspireerd zullen raken. En niet alleen door de sprekers. Het kan zomaar gebeuren dat de ene bezoeker wordt uitgedaagd onverwachte deuren te openen, terwijl de ander wordt uitgenodigd om de touwtjes zelf in handen te nemen…

TEDxBreda is een afgeleid evenement van TED, waarbij de X staat voor "independently organized TED event". TED (Technology – Entertainment – Design) is een jaarlijkse bijeenkomst en werd voor het eerst gehouden in 1984 in Californië. Dit internationale platform heeft als doel 'het verspreiden van waardevolle ideeën'. Hierbij worden sprekers uitgenodigd om in max. 18 minuten een toegankelijke, inspirerende presentatie te geven over een thema, project, onderwerp of iets waarvan zij én TEDxBreda vindt dat de hele wereld het zou moeten horen.

TEDxBreda wordt net als alle andere TEDx evenementen, 100% door vrijwilligers georganiseerd zonder winstoogmerk. Zij zetten zich al ruim een jaar in om unieke ideeën te verzamelen, sprekers te coachen, betrokken en lokale partners te vinden, de aankleding zo duurzaam mogelijk te maken en natuurlijk Breda te inspireren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden