Foto:

Caroline Biss opent 10e winkel in Breda

Caroline Biss opende op vrijdag 13 september jl. alweer haar 10e vestiging in Nederland. Na onder andere Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem en Laren is het merk nu ook vertegenwoordigd in Breda. De 10e winkel zit in een prachtig pand op de Veemarktstraat 25, een van de meest sfeervolle en chicste straten van Breda.

De nieuwe winkel is geheel ontworpen door Francis Barberis. De architect ontwerpt alle winkels van Caroline Biss en creëert een zeer eigen huisstijl die altijd aansluit op de nieuwste trends. De oppervlakte van de winkel betreft 150m2.

Caroline Biss is een in België opgericht dames modemerk. Het verhaal van Caroline Biss begon in Lebbeke in 1963 als een confectieatelier die tot midden jaren 70 kleding produceerde voor grote textielketens zoals C&A en De Bijenkorf. In 1987 werd de eerste winkel in Antwerpen geopend. Caroline Biss biedt tegenwoordig de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klassevolle damesmode met glamour allures. Perfect zittende prêt-à-porter collecties die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen vlot combineren tot een eigentijds en tegelijk tijdloos geheel. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve outfits met een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij.

Caroline Biss verkoopt haar collecties in multimerken-winkels in de Benelux en enkele andere landen, maar heeft ook een webshop en een netwerk van eigen winkels in de grotere steden, waarvan nu een in Breda. Het volledige assortiment van Caroline Biss is hier te koop.

Caroline Biss biedt de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klassevolle damesmode met glamour allures. Perfect zittende prêt-à-porter collecties die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen vlot combineren tot een eigentijds en tegelijk tijdloos geheel. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve outfits met een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden