Koorleden gezocht voor projectkoor Amici Musicali

Projectkoor Amici Musicali, onder de muzikale leiding van Ronald Tichelaar, treedt in de kersttijd op met liederen uit de kerstcantate Navidad Nuestra van componist Ariel Ramirez.

Navidad Nuestra vertelt het klassieke kerstverhaal door tekstschrijver Felix Luna geplaatst in een Argentijnse omgeving. Het beschrijft de aankondiging van de geboorte van Jezus tot de vlucht naar Egypte, verdeelt over 6 liederen met verschillende Argentijnse ritmes.

Amici Musicali is in 2019 ontstaan uit zangers van zanggroep Melody uit Zegge en voorheen zanggroep Ark uit Breda. Vol enthousiasme hebben zij, samen met hun eigen combo, in het voorjaar de musical Jesus Christ Superstar uitgevoerd. Dat is zo goed bevallen, dat ze meteen deze nieuwe uitdaging zijn aangegaan!

Amici Musicali treedt op 22 december 's middags op tijdens het kerstconcert van zanggroep Rucphen in theaterzaal Agora en luistert op 25 december 's ochtends de kerstviering op luisteren in de Markuskerk in Breda.

Het projectkoor biedt belangstellenden een unieke kans om samen met hen en hun combo mee te repeteren en er een geweldige uitvoering van te maken. Iedereen is van harte welkom, ook solisten (met name een sopraan en tenor). Enige ervaring met koorzang en/of notenkennis is wel gewenst en er wordt van je verwacht dat je bij alle repetities en beide uitvoeringen aanwezig bent. Tijdens de uitvoeringen mag gebruik gemaakt worden van de bladmuziek.

De repetities zijn op de vrijdagavonden 1, 15 en 29 november van 20.00 tot  22.15 uur en op zaterdag 7 december van 10.00 tot 14.00 uur in het gemeenschapshuis Zandberg aan de Zandberglaan 54bis in Breda, en de generale repetitie is op dinsdagavpnd 17 december van 20.00 tot 22.15 uur in de Markuskerk aan het Hooghout 96 in Breda.

Voor meer informatie en aanmelden (met vermelding van je zangstem) kun je mailen naar: amicimusicaliwb@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden