Een Alpha-groep
Een Alpha-groep (Foto: Alpha Nederland)

Alpha-cursus start op 2 oktober in Haagse Beemden

Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Breda wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In de Haagse Beemden gaat op woensdag 2 oktober een Alpha van start. In circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met wat lekkers of een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.30 tot 22.00 aan de Asterkraag 59 in Breda. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl. Wil je je opgeven? Stuur dan een e-mail naar: alpha@jubilee.nl, of stuur een appje naar 06 - 28 25 85 73.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden