Mini Me poseert na een wedstrijd
Mini Me poseert na een wedstrijd (Foto: Tamara Snoeren)

Dansgroep Mini Me zoekt versterking

Wij zijn Isa, Kayleigh, Lisa, Loïs, Luka en Puk en samen vormen we de danscrew Mini Me van De Dansfabriek in Oosterhout. We zijn op zoek naar meiden en/of jongens die onze dansgroep komen versterken. Ben je een goede danser van 10 of 11 jaar? Doe dan auditie op donderdag 31 oktober om 17.00u. Ook dansers uit de gemeente Breda zijn van harte welkom om auditie te doen.

Mini Me
Even wat meer over ons. Wij zijn zes meiden van 10 en 11 jaar en dansen allemaal al een aantal jaar bij de hiphop/streetdance-dansgroep Mini Me. We hebben een grote passie voor dans en trainen drie keer per week hard om steeds beter te worden. Regelmatig treden we op en dansen we wedstrijden waarbij we vaak in de prijzen vallen. Zo waren we in 2017 2e en in 2019 3e op het EK Streetdance. In het voorjaar van 2018 deden we mee aan het RTL4-programma Time to Dance. Na verschillende voorrondes selecteerden we ons voor de opnames. Tijdens de First Impression-ronde was Dan Karaty, één van de juryleden, onder de indruk van onze uitstraling en de uitvoering van de dans. We waren overtuigend door naar de volgende ronde. Echt een supertoffe ervaring.

Auditie
We zijn nu met z’n zessen en zijn op zoek naar meiden en/of jongens die onze dansgroep komen versterken. Dus ben je een goede hiphop-danser(es), 10 of 11 jaar en vind je het leuk om hard te trainen, mee te doen aan optredens en wedstrijden en wil je samen met ons een team vormen? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken. Op donderdag 31 oktober van 17.00 tot 18.00u is er een open auditie bij De Dansfabriek, Esdoornlaan 32, in Oosterhout. Wil je meedoen? Meld je dan aan via info@dedansfabriek.nl. Vermeld naast je naam en je geboortedatum ook wat je tot nu toe aan danservaring hebt. Woon je niet in Oosterhout maar vind je het geen probleem om drie keer in de week in Oosterhout te trainen dan ben je ook van harte welkom om auditie te doen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden