Logegebouw Ginnekenweg 141, Breda
Logegebouw Ginnekenweg 141, Breda (Foto: Henk Jan de Heer)

22 oktober lezing bij Turfschiploge No. 94

De Turfschiploge No.94 te Breda organiseert voor de inwoners van Breda en omstreken op dinsdagavond 22 oktober 2019 een lezing in het Logegebouw aan de Ginnekenweg 141, 4818JD te Breda. De spreker zal zijn fysicus dhr. Dr. Jacques Bakker en de titel van zijn voordracht is: "Het venster van bewustzijn”. Aanvang is om 20.00 uur en inloop vanaf 19.30. Toegang is gratis evenals de koffie en thee!

Doel van Jacques is de toehoorder bewust te maken van zijn omgaan met verschillende lagen van bewustzijn. Met name de omgang met het diepste, transcendentale bewustzijn. Wanneer de lagen niet in harmonie zijn voelen we ons gestrest. Hoop is in de opvatting van Jacques Bakker een weerspiegeling van de positieve omgang van ons denken -het venster van bewustzijn- met het transcendentale bewustzijn.

U wordt van harte uitgenodigd om deze interessante avond bij te wonen. Wees welkom!

De toegang is gratis evenals de koffie en thee. Meer over de Independent Order of Odd Fellows (IOOF) als internationale orde met een filosofisch-humanitaire grondslag en daarbij aangesloten Turfschiploge No.94 te Breda leest u op www.turfschiploge.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden