De cabaretgroep Niet Schieten!, die 25 jaar geleden bij Camaretten zowel de jury- en als publieksprijs won, komt nog één keer samen in de originele samenstelling om het jubileum te vieren. FOTO: RON DE GRUYL
De cabaretgroep Niet Schieten!, die 25 jaar geleden bij Camaretten zowel de jury- en als publieksprijs won, komt nog één keer samen in de originele samenstelling om het jubileum te vieren. FOTO: RON DE GRUYL (Foto: Ron de Gruyl)

In Nieuwe Nobelaer is er in de herfstvakantie voor ieder wat wils!

Tijdens deze donkere, regenachtige dagen van de herfst is er niets lekkerder dan de warmte en gezelligheid van het theater. Daarom heeft Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur een aantal tips voor de herfstvakantie op een rijtje gezet. Met een mooi en divers aanbod van voorstellingen en activiteiten is er voor ieder wat wils. Van Sesamstraat Live! tot Brugklas de Musical en van Dutch Eagles tot Niet Schieten!

ETTEN-LEUR - De twee voorstellingen waar 't publiek met de kinderen van kan genieten tijdens de herfstvakantie, zijn Sesamstraat Live! (2+) en Brugklas de Musical (9+). Beide zijn producties die een (populaire) televisieserie live in het theater brengen. Sesamstraat Live! bouwt op zaterdag 12 oktober om zowel elf uur als halfdrie 'n gezellig feestje in Nieuwe Nobelaer. Zij vieren namelijk het 50-jarig bestaan met 'n fantasierijke familievoorstelling. Bij Brugklas de Musical op zaterdagavond 19 oktober om halfacht kan iedereen het eerste jaar van de middelbare school van nóg dichterbij meemaken.

Ook activiteiten in de bieb

Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten in Nieuwe Nobelaer Bibliotheek voor kinderen van alle leeftijden. Zo wordt er vrijdagochtend 18 oktober om halfelf voorgelezen aan kleuters, is er een voorstelling als afsluiting van de Kinderboekenweek op zaterdagmiddag 12 oktober om halfdrie en kan iedereen vanaf 8 jaar zich op woensdagmiddag 16 oktober om halfdrie creatief uitleven door 'n afvalmonster te komen knutselen.

Een avondje ontspannen

Even tot rust komen zonder je kinderen of toe aan 'n avondje theater? Ook voor de volwassen bezoeker zijn er voorstellingen in deze herfstvakantie. Op woensdag 16 oktober spelen de Dutch Eagles vanaf kwart over acht de Grote Zaal van Nieuwe Nobelaer plat met de hits van de Eagles in hun show Gold. Een niet te missen avond voor de muziekliefhebber. Verder maakt Ernest Beuving zijn opwachting op vrijdag 18 oktober om kwart over acht met de voorstelling So long Cohen. De titel zegt het al, het is een eerbetoon aan Leonard Cohen. Een muzikale avond met humor en ontroering. Ook bij Niet Schieten! wordt het lachen geblazen. De cabaretgroep die 25 jaar geleden bij Camaretten de jury- en de publieksprijs won, komt nog één keer samen in de originele samenstelling om het jubileum te vieren tijdens hun voorstelling 25 jaar Lust & Leed op zaterdag 19 oktober om halfnegen.

Wil je nog meer weten?!

Al met al dus genoeg te doen in de herfstvakantie bij Nieuwe Nobelaer, met voor ieder wat wils. Kijk voor meer informatie en kaarten voor de voorstellingen en de andere activiteiten op www.nieuwenobelaer.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden