Foto: Michel Vanderhoven

Jeroen Haamers komt ter promotie van zijn boek naar Roots Mail Music Instore

Op zaterdagmiddag 19 oktober 2019 komt Jeroen Haamers naar Roots Mail Music Instore toe. Onlangs heeft hij zijn jarenlange ervaringen als frontman van de rockabilly band Batmobile in het boek 'Leuk Zo'n Bandje...' opgetekend, en ter promotie komt hij hier nu over vertellen bij platen- en cdwinkel Roots Mail Music, gevestigd aan de Van Goorstraat 14 te Breda toe. Kans is groot dat hij er zelfs uit zal voordragen, en dat hij zijn gitaar meeneemt om wat liedjes ter illustratie en ondersteuning ten gehore te brengen.

Roots Mail Music organiseert in samenwerking met stichting Poporganisatie Breda (POB) elke 3e zaterdag van de maand een instore optreden. Er worden muzikanten uitgenodigd om middels een optreden in de winkel het publiek kennis te laten maken met hun repertoire. De winkel zelf is op zaterdag natuurlijk al vanaf 10.00 uur geopend, en de instore optredens vangen stipt om 13.30 uur aan. De toegang is natuurlijk geheel gratis.

Jeroen Haamers is wereldwijd bekend als de zanger en gitarist van Batmobile, maar speelt daarnaast ook nog in bijvoorbeeld JJ's Country en Speedmobile. Zijn liefde voor rock 'n roll heeft hij nooit onder stoelen of banken geschoven, en is het dus niet vreemd dat de muziek die hij speelt van Love Me Tender tot aan Ace Of Spades gaat. Naast het muzikant zijn, is hij al 25 jaar als organisatie-adviseur werkzaam. Nu in het najaar van 2019 heeft hij beide werelden bij elkaar gebracht in het bescheiden managementboekje genaamd 'Leuk, zo'n bandje…'. In dit boekje vertelt hij over zijn leven als muzikant en de hoogte- en dieptepunten die hij met zijn band Batmobile heeft meegemaakt. Aan de hand van die verhalen wordt een koppeling gemaakt naar de lessen die je hier uit kunt trekken, zowel voor een organisatie als een muzikant. In eigen beheer heeft hij 250 exemplaren laten drukken, waarvan er binnen 10 dagen al 100 exemplaren zijn verkocht. In alle bescheidenheid kan dit nu al een best seller worden genoemd, en het is te hopen dat hij voor deze Roots Mail Music Instore nog wat exemplaren achter de hand houdt.

Roots Mail Music en POB presenteren Instore met Jeroen Haamers, zaterdag 19 oktober 2019, muziekwinkel Roots Mail Music, Van Goorstraat 14 te Breda, winkel open vanaf 10.00 uur, aanvang optreden 13.30 uur en toegang geheel gratis.

www.batmobileforever.com
www.rootsmailmusic.com
www.pobsite.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden