Bayerischen langzauffest kapellenfestival

Op zaterdag 19 oktober barst dit jaar weer voor de 5e maal vanaf 19.30 uur bij het Strooienhuis een waar Oktoberfest los. Een lustrum dus. Deze keer wederom onder de titel Bayrischer Langzauffest! Dus niet lang laufen, aber lang saufen. En we sluiten pas om 02.00 uur zondagochtend. Dus tijd genoeg om lekker te genieten van 10 geweldige kapellen.

Simpelfonie en 't Boskapelleke garanderen weer een avond echte Bayrische leut en vertier. Dat begint al met een Glühwijntje bij binnenkomst. En verder zijn er weer de vertrouwde elementen zoals bier en wijn, heren in lederhosen, dames in bierrondbrengpakjes, muziek en gezang, een spelletje, een loterijtje en wat lekkers te eten! Kortom net als alle voorgaande jaren zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond weer aanwezig.

Onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen deze avond diverse fantastische kapellen om de stemming te verhogen! En dat zijn de volgende kapellen: Magrietje uit Prinsenbeek, D'RUit uit Prinsenbeek, Kzoutniewete uit Teteringen, De Noekers uit Noordhoek, 'W Oorkus digt uit Kruisland, De Hutseklutsers uit Etten-Leur, De Turfblaozers uit Etten-Leur en SHE'S Udenhout uit Udenhout. En natuurlijk zullen Simpelfonie en het Boskapelleke zelf ook de stemming tot ongekende hoogten doen stijgen. Het begint al met een spectaculaire gezamenlijke opening!

Dus komt dat zien, en vooral horen. Gratis entree en voldoende parkeergelegenheid aanwezig! Dat wil je toch niet missen! Tot 19 oktober in het Strooienhuis!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden