vocaal ensemble s'OTTOvoces
vocaal ensemble s'OTTOvoces (Foto: s'OTTOvoces)

Concert 10 jaar s'OTTOvoces

Vocaal ensemble s’OTTOvoces bestaat 10 jaar! Dat vieren we met een concert op zaterdagavond 2 november 2019, aanvang 20.00 uur. We gaan daarvoor terug naar de kerk waar we in november 2009 ons eerste concert gaven, de Lambertuskerk aan de Kerkstraat 4 in Raamsdonk.

Kaarten zijn met korting in de voorverkoop te bestellen via www.sottovoces.nl.

Programma
We hebben een prachtig jubileum-programma samengesteld met verschillende composities die we de afgelopen jaren eerder hebben uitgevoerd (van o.a. Brahms, Manneke en Tavener), maar ook met enkele nieuwe werken (van o.a Elgar, Bridge en Pärt).

We zingen muziek die vanuit stilte tot klinken komt, we voeren werken uit die van binnenuit gezongen willen worden, we brengen composities die rijk van klank en harmonie zijn en we zingen majestueuze muziek.

Medewerking aan ons jubileumconcert wordt verleend door pianiste Seniz Duru-Koevoets.

Bestel nu kaarten met jubileum korting!
Kaarten voor het jubileumconcert zijn in de voorverkoop online te bestellen via onze website sottovoces.nl tegen het gereduceerde jubileumtarief van € 12,50, incl. pauzedrankje (aan de deur € 15).

Na afloop van het concert heffen we graag het glas met u op 10 jaar s’OTTOvoces! En dan informeren we u ook over onze bijzondere jubileumactie…

We hopen op 2 november met u te kunnen proosten op 10 jaar s’OTTOvoces!

Meer berichten