'Heup, knie en voet-markt' helpt op de weg naar beweging

Last van je heup, knie of voet? Na het succes van vorig jaar houdt de Orthopedische Kliniek Amphia met vele andere zorgverleners nogmaals de 'heup, knie en voet-markt'. Deze markt vindt plaats op donderdagavond 7 november bij Amphia-locatie Pasteurlaan in Oosterhout. Je kunt je laten informeren, adviseren, een sapje drinken en meedoen aan allerlei activiteiten. Je bent van harte welkom tussen 19:00 en 21:00 uur en toegang en parkeren zijn gratis.

Heb je last van je heup, knie of voet? Beginnende pijn of ernstige pijnklachten? Tijdens deze markt zijn vele partijen aanwezig om je te voorzien van informatie en advies. Er zijn orthopedisch chirurgen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, podotherapeuten en vele andere specialisaties aanwezig.

Wat is er zoal te doen? Je kunt knie- of heupprotheses bekijken én uitleg krijgen, maar bijvoorbeeld ook een gesprek hebben met een van de vele zorgverleners. Bij deze zorgverleners kun je je looppatroon laten analyseren, bloeddruk laten meten, voedingsadvies krijgen, of op een health analyzer staan. Er is tevens een orthopedisch chirurg aanwezig voor elk onderdeel van de markt: heup, knie en voet. Voor een gezond sapje en wat fruit is ook gezorgd.

Bij de Orthopedische kliniek Amphia draait alles om beweging. Hoe krijgen of houden we de patiënt in beweging. Elke dag staat een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor de patiënten klaar. Behandelingen kunnen veelal zonder wachttijd ingepland worden. En mochten zich toch onverwachts complicaties voor doen, dan ben je verzekerd van de zorg die in het ziekenhuis in Breda wordt geboden.

Meer informatie over de 'heup, knie en voet-markt' vind je op www.orthopedische-kliniek.nl

Meer berichten