Foto:

Dubbel genieten bij Kinepolis: 2 Ladies Nights in november

In november biedt Kinepolis dames maar liefst twee momenten om zichzelf lekker te verwennen. De bioscoopketen houdt namelijk twee Ladies Nights met een heerlijke vrouwenfilm en heel veel extra's. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, in de bioscoop kun je accessoires, mode-items en beautyproducten shoppen en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van een lekkere vrouwenfilm en na afloop van de Ladies Night ontvang je een fijne goodiebag!

6 november: Klassieke(r) kerst met Last Christmas

Op 6 november kom je alvast een beetje in de kerststemming met de losbandige romcom Last Christmas. Gaat er bij die titel een belletje rinkelen? Dat kan! De film is namelijk gebaseerd op de bitterzoete kerstklassieker en andere wereldhits van niemand minder dan George Michael. Of was het een van de belletjes van het kostuum van hoofdrolspeelster Kate (Emilia Clarke), die als elf werkt in een kerstwinkel? Met een beetje 'Faith' belandt zij misschien wel in de armen van Tom (Henry Golding).

27 november: Hilarische Huisvrouwen Bestaan Niet 2

De film Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is pas vanaf 12 december in de bioscoop te zien, maar jij geniet op 27 november geniet al met je vriendinnen van de voorpremière. In dit tweede deel van de feelgoodfilm volgen we Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) op hun hilarische zoektocht naar antwoorden op herkenbare levensvragen.

Wil je jezelf lekker in de watten laten leggen? Kom dan op 6 en 27 november gezellig naar de Ladies Night bij Kinepolis. Tickets zijn nu te koop!

Meer berichten