Frivool, van Hélène Verhoeven, Artring expo 2018
Frivool, van Hélène Verhoeven, Artring expo 2018 (Foto: C. v.d. Corput)

Artring expositie GROEN op 26 en 27 oktober in Teteringen

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober staan vanaf 11.00 uur de deuren van Dorpshuis ’t WEB in Teteringen voor u open. Tot 16.30 kunt u komen kijken wat ruim 25 leden van Artring aan moois hebben gemaakt. Het thema GROEN heeft hen op allerlei manieren geïnspireerd tot schilderijen, keramiek, sculpturen en 3D werk van gerecycled en ander materiaal.

Zaterdag om 13.00 uur verricht boswachter John Sips van Natuurmonumenten de officiële opening. Het thema GROEN, zo actueel, wekt immers volop associaties aan natuur en milieu.

Naast het ‘groene’ gedeelte zijn er ook andere kunstwerken te zien. De expositie wordt muzikaal ondersteund door pianisten Herman Nietsch en Igor van de Corput.

Artring is al 13 jaar de kunstkring van en voor Teteringen. Elk jaar is er minstens één groepsexpositie, in het najaar. Veel leden zijn tijdens de expositie aanwezig en gaan graag met u in gesprek.

John Sips is al heel lang boswachter in o.a. Landgoed Oosterheide van Natuurmonumenten, aan de rand van Teteringen. Als u hem daar tegenkomt, legt hij u graag uit waar hij in de natuur tegenaan loopt en hoe belangrijk groen voor hem en voor ons is. Tijdens de opening zal hij daar zeker iets over zeggen. Dat past helemaal bij het thema.

De pianisten Herman Nietsch en Igor van de Corput maken deze expositie al een aantal jaren nog gezelliger met hun live muziek. Herman is beroepsmusicus en Igor (11 jaar) leert elk jaar bij.

Dorpshuis ’t WEB verandert dit weekend in een soort cultuurcafé. De bar is geopend. Aan de tafels kunt u klappers met foto’s van werk van de deelnemers inkijken. Welkom dus.

Artring expositie 2019 op 26 en 27 oktober van 11.00 tot 16.30 uur in Dorpshuis ’t WEB, Zuringveld 1, 4847 KS in Teteringen. Officiële opening 26 oktober 13.00 uur. Toegang gratis.
Meer info op www.artring.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden