De leden van Novafonie kiezen hun eigen concert
De leden van Novafonie kiezen hun eigen concert (Foto: Novafonie)

Jubileumconcert 'Uit het Hart' door Vocaal Ensemble Novafonie met dansstudio Nicole van Twist

Op zondag 10 november geeft Vocaal Ensemble Novafonie uit Breda om 14.30 uur een jubileumconcert in samenwerking met dansstudio Nicole van Twist. Locatie is de concertzaal van de Nieuwe Veste aan de Molenstraat 6 in Breda. Vanwege het dertigjarig bestaan van Novafonie kozen de leden voor het bijzondere thema: 'Uit het Hart'. Elk van de koorleden heeft zijn of haar favoriete muziekstuk aangedragen met daarbij een beeld of tekst. Het resultaat is een afwisselend concert vol hartverwarmende liederen van o.a. Holst, Elgar en Brahms. Ook kunt u genieten van minder bekende koorwerken, zoals Hymn of Acxiom van Vienna Teng en het adembenemende Stars van Eriks Esenvalds voor gemend koor en…..kristalglazen. De begeleiding op de vleugel is in handen van pianiste Manon Berendschot.
De danseressen van dansstudio Nicole van Twist voeren een speciale choreografie uit bij de serene koorzang van Northern Lights en bij het swingende Baba Yetu. Ook trakteren zij het publiek op twee eigen dansstukken. Met mooie en sfeervolle aanvulling op dit bijzondere concert.

Van harte welkom en laat u verrassen!

Kaarten voor aanvang verkrijgbaar aan de kassa of via de website: http://novafoniebreda.nl
Toegangsprijs: € 12,50                                                                                        

Vocaal Ensemble Novafonie

Novafonie is een a-capella kamerkoor uit Breda en bestaat uit ruim 20 enthousiaste leden onder leiding van dirigente Alice Roes. Het repertoire is heel gevarieerd: muziek van 1600 tot heden. Het motto is zingen op niveau en met plezier. Het koor repeteert iedere donderdagavond in buurthuis Gageldonk in de Haagse Beemden. Er liggen al weer leuke plannen voor 2020. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Dansstudio Nicole van Twist

Dansstudio Nicole van Twist bestaat bijna 12 jaar, is gevestigd in Breda, Etten-Leur en Prinsenbeek, en treedt regelmatig en met veel plezier op in samenwerking met een koor, orkest of andere leuke clubs of gezelschappen. In dit geval danst een van de moderne dansgroepen mee met het jubileumconcert van Novafonie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden