weerwolven op Wolfslaar
weerwolven op Wolfslaar

Weerwolvenavontuur met de Legendejagers

Legendejagers zijn alweer op Wolfslaar, tijdens de Nacht van de Nacht. Maar dit jaar met een geheel nieuw en uniek evenement voor het hele gezin. Dit jaar hebben zij zich ingespannen voor een bloedstollend avontuur op Wolfslaar in Breda op zaterdagavond 26 oktober van zeven tot tien uur.

Voorheen kon iedereen tijdens de Nacht van de Nacht met de Legendejagers op een spannende spooktocht. Dit jaar wordt het veel en veel spannender. Kom achter die computer vandaan en beleef eens een écht avontuur temidden van bloeddorstige weerwolven, dolende geesten, heksen en veel andere grimmige figuren In de duisternis van landgoed Wolfslaar. Zelfs een eeuwenoude bewoner van Wolfslaar zal deze avond verschijnen.

Dit spannende avontuur voor kinderen vanaf 6 jaar is een ideaal gezinsuitje en wordt zoals gebruikelijk bij de Legendejagers afgesloten met een sfeervol kampvuur met een dampend bekertje weerwolvenbloed en een stukje gezoet weerwolvenspek. En je houdt er nog een mooi aandenken aan over.

Vooraf inschrijven is verplicht, dus wacht niet te lang. Want vol is vol. Kinderen vanaf 6 jaar betalen 12,50 euro, inclusief een lampion. Begeleiders betalen 2,50 euro. Opgeven kan via legendejagers@gmail.com.

Stichting Legendejagers organiseert in de omtrek met regelmaat activiteiten waarbij de plaatselijke verhalen en geschiedenis de drijfveer zijn. Door beleving van deze verhalen gaan ze meer tot de verbeelding spreken en blijft het beter hangen bij de toeschouwer. Dat cultuur en geschiedenis ook leuk kan zijn bewijzen de Legendejagers keer op keer. Niet alleen door spooktochten, maar ook door verhalenvertellerijen, het schrijven van boeken (over de Tempeliers in Alphen), invulling geven aan de Baroniepoorten in de Baronie van Breda en het uitpluizen van bijzondere historische figuren en elementen in deze omgeving.

Ten slotte, wie graag een steentje bij wil dragen aan het gedachtegoed van de Legendejagers, de stichting is altijd op zoek naar vrijwilligers, acteurs en mensen achter de schermen! Voor alle informatie kun je altijd terecht op www.legendejagers.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden