Bokbierdag in het Bierreclamemuseum

Zondag 27 oktober is in het Bierreclamemuseum aan de Haagweg 375 in Breda de jaarlijkse Bokbierdag, met ook deze keer rond vijf uur een gratis optreden van de Bredase folkband Navenant.

Bokbierdag betekent, dat er veel verschillende herfstbokbieren te verkrijgen zijn, zowel van de fles als van het vat. Ook zijn er de verschillende oude reclames te bewonderen die met het Bockbier te maken hebben.

Navenant brengt folk, zoals folk moet zijn: heel gezellig, erg gevarieerd en met veel eigen interpretatie. Iers, Frans, Nederlands en soms een beetje van buiten de Europese grenzen. Mannen als Motell Rijnen, John Hop en Kees Schoone zijn in Breda wijd en zijd bekend. Accordeon, gitaar, drum, fluit, doedelzak en nog veel meer maken dat ook deze middag tot iets unieks kan uitgroeien. Kijk maar eens op https://www.facebook.com/FolkgroepNavenant/ of http://navenant.tripod.com. De huppelende tonen van de accordeon en de trekzakken, van de geit die nu als doedelzak zingt, van de whistles en van tientallen snerpende snaren, daarbij het brakke stemgeluid uit de gesmeerde kelen, het is allemaal Navenant.

Nog meer weten? Kijk dan op www.bierreclamemuseum.nl.

Meer berichten