Foto:

TravelEssence brengt Australië en Nieuw-Zeeland naar Breda

Vraag een willekeurig persoon naar zijn bucket-list met bestemmingen, en dikke kans dat Australië en Nieuw-Zeeland hoog genoteerd staan. Toch is het voor velen lastig zich een goede voorstelling te maken van deze landen, die aan de andere kant van de wereld liggen. Waar moet je op letten? Wat kun je zien in een paar weken? En hoe regel je dat allemaal? TravelEssence organiseert regelmatig presentaties waarin al deze vragen worden beantwoord. De eerstvolgende editie is 23 november in Breda.

De ene droomreis is de andere niet. Daarom worden consumenten bij TravelEssence altijd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met één van de reisexperts, waarbij geheel vrijblijvend de wensen van de klant worden besproken. Op basis daarvan, kan een unieke reis worden samengesteld. Voor wie eerst nog wat meer algemene informatie over de bestemmingen wil, worden landenpresentaties gehouden op het hoofdkwartier van TravelEssence in het midden van het land.

Om ook de regio Brabant zo goed mogelijk te kunnen informeren, wordt een exclusieve presentatie georganiseerd in Breda. Daar zullen experts Ben Southern en Ronald Weijers al hun kennis over Oceanië met geïnteresseerde reizigers delen.

TravelEssence Inspiratiedag

Datum: 23 november

Locatie: Breda

Programma:
10.30 - 11.00 // inloop

11.00 - 13.00 // Australië presentatie

13.00 - 14.00 // inloop & pauze

14.00 - 16.00 // Nieuw-Zeeland presentatie


registreer hier

Over TravelEssence

Specialist in het samenstellen en oragniseren van 100% maatwerkreizen door Australië en Nieuw-Zeeland. TravelEssence heeft een uniek, eigen netwerk van circa 1500 kleinschalige accommodaties, uitsluitend gerund door locals. Persoonlijk geselecteerd naar de hoogste norm in gastvrijheid, lokale expertise en duurzame zorg voor mens en milieu. TravelEssence is in 2006 opgericht door Nieuw-Zeelander Andrew Morten en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Europa, met vestigingen in Duitsland en het hoofdkantoor gevestigd in Zeist. Meer informatie? www.travelessence.nl/ beterreizen

Meer berichten