Stadslab Breda zoekt bouwstenen voor Breda's toekomst

Ook jouw verhaal, jouw droom, jouw uitdaging of je zorg telt mee, wanneer Breda werkt aan haar toekomst. Daarom ben je van harte uitgenodigd om aan te schuiven bij een van de wijk-etentjes die Stadslab Breda de komende weken houdt. Daar vertellen inwoners over het volle leven in hun buurt, in hun stad en over hun blik op de toekomst.

Stadslab Breda trekt dezer weken door stad en dorp op zoek naar die verhalen en naar de ideeën van stadgenoten. Daarvan maken we een film en een krant die we aanbieden aan de gemeente om als grondstof te dienen voor haar toekomstvisie. De zoektocht gaat ook over de uitdagingen die de gemeenschap te wachten staan.

Eet mee en doe je verhaal! En heb het er met elkaar over. Wanneer je in Breda-Zuid woont ben je van harte welkom op ons eerste etentje op woensdag 30 oktober in zaal Vianden (Viandenlaan 5, Breda). Inwoners van Breda-Noord zijn op dinsdag 5 november van harte welkom in buurthuis ONS (Evert Spoorwaterstraat 41, Breda).

We beginnen steeds om 18.00 uur. Meld je uiterlijk een dag van tevoren aan via mijnbreda@stadslabbreda.nl. Meer informatie vind je op www.stadslabbreda.nl of op onze Facebookpagina.

Henk Schol, coördinator

06-20846140Markendaalseweg 44, 4811 KC Bredahttps://www.stadslabbreda.nlhttps://www.facebook.com/stadslab.breda

https://twitter.com/StadslabBreda

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden