Spullen & Smullen zorgt goed voor de uitwendige mens

Op zondag 27 oktober vindt van twaalf tot zes uur de laatste editie van Spullen & Smullen - De markt voor levensgenieters van dit jaar plaats. In en om Station Breda. Ruim 30 creatieve exposanten maken zich op om er een mooie jaarafsluiting van te maken. Het station van Breda staat deze dag bol van cadeaus welke met aandacht en liefde, hip en trendy, worden en werden vervaardigd. Hebbedingen voor de bewuste man en vrouw van vandaag. Zeker met de feestdagen voor de deur is het bezoeken van dit evenement een uitgelezen kans om een uniek en creatief cadeau te bemachtigen.

Spullen & Smullen klinkt als muziek in de oren

De markt is natuurlijk niet compleet zonder een mooi programma voor jong en oud. Joep Peeters maakt zijn opwachting. Hij vult de centrale hal van Breda CS met zijn warme pianoklanken in korte sessies gedurende de hele middag. Zijn chansons worden voorafgegaan door korte 'TalentStage' optredens van de pupillen van Gitaarschool Wijnand Brant. Het muzikale feest wordt compleet gemaakt door de komst van de Herfstvrouw. Deze dame in najaar tooi verovert de harten van jong en oud met haar prachtige dwarsfluitspel. En we hebben nog een afsluitende muzikale verrassing in petto. De kooplustige bezoeker kan tussen het shoppen door genieten van heerlijke zondagnamiddagmuziek.

Spullen & Smullen is ook fijn voor kleine levensgenieters

Kinderen halen deze dag hun hart op in het Playmobil - diorama XXL van Happy Station. Bouke Martens van Happy Color Faces tovert heel graag heel veel kindersnoetjes om tot een vlinder, een leeuw of fantasiefiguur. Altijd een mooi gezicht. Natuurlijk zal het immer populaire springkussen niet ontbreken.

Spullen & Smullen zorgt natuurlijk goed voor de inwendige mens

Buiten op het plein (Belcrumzijde) zorgt The Beertruck voor speciale biertjes van lokale brouwers. Een glaasje fris of wijn is natuurlijk ook mogelijk. De koude wordt getrotseerd met een warme Glühwein. The Beertruck wordt geflankeerd door vier mobiele traiteurs met een zeer uiteenlopende culinaire keuze op de kaart. In het station kan worden 'ingecheckt' bij de gevestigde restaurateurs.

Meer informatie over Spullen & Smullen - De markt voor levensgenieters vind je ook op www.spullenensmullen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden