Kom in de kerststemming met de 3JS

De Acoustic Christmas kerstshows van de 3JS zijn inmiddels een begrip in theaterland. Het trio speelt verschillende kersthits en klassiekers van toen en nu waarmee ze het kerstgevoel weten te vangen zoals geen andere band dat kan. Vele theaterbezoekers weten het ondertussen: kerst kan pas beginnen als deze show bezocht is. De 3JS staan woensdag 11 december om 27,50 euro met hun kerstshow in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Kaarten à € 27,50 zijn te verkrijgen via de website www.nieuwenobelaer.nl of aan de balie.

In 2002 richtten Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte de band op onder de naam 3JS. Ze gaan inmiddels al heel wat jaren mee in de muziekbranche, alhoewel de samenstelling van de drie tussendoor is gewisseld. Een aantal jaren geleden moest Jaap de Witte wegens een spierziekte uit de band stappen. Hiervoor kwam zijn zoon Jan de Witte in de plaats. Afgelopen jaar heeft hij besloten verder te gaan met een solocarrière. Zijn opvolger is Robin Küller.

Door hun deelname aan tv-programma's als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en de vele items bij programma's als De Wereld Draait Door hebben de heren zich van alle muzikale kanten laten zien. Ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit van de radio weggeweest. Ook in deze kerstshow is het repertoire erg gevarieerd en biedt de band voor ieder wat wils. It's beginning to look a lot like Christmas in Etten-Leur!

Meer berichten