13 en 14 juni 2020 2e Samenloop voor Hoop voor Kankerfonds in Breda

In Breda wordt in het weekend van 13 en 14 juni 2020 voor de 2e keer de SamenLoop voor Hoop Breda georganiseerd. Een indrukwekkend evenement in het teken van hoop, eerbetuiging en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad).

Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Tevens vinden er allerlei activiteiten plaats.

SamenLoop voor Hoop Breda is een initiatief van Joshua en Anne, die hard op zoek zijn naar mensen die willen helpen bij de organisatie.

Joshua: "We willen er graag een groot succes van maken en Breda op deze mooie manier echt op de kaart zetten. Daar hebben we wel hulp bij nodig. De organisatie bestaat uit verschillende teams. Zo zoeken we commissieleden voor de teamwerving, logistiek, communicatie, survivors, financiën, ((ex-)kankerpatiënten), amusement, ceremonies en voor de KinderLoop."

Gegadigden moeten er wekelijks wel wat tijd voor vrijmaken. Maar het geeft veel voldoening om met zoiets moois bezig te zijn. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!

Kandidaten kunnen contact opnemen met onze voorzitter Joshua via mail j.brans@planet.nl.

Meer berichten