Hey MKB haalt bekende jurist Charlotte Meindersma naar Breda

Ondernemersvereniging Hey MKB uit Breda heeft voor dinsdag 26 november de bekende jurist Charlotte Meindersma weten te strikken als spreker voor hun netwerkevent. Het thema voor deze avond is voor veel ondernemers actueel: AVG, informatie & content recht. Charlotte is een bevlogen en eigenzinnige social media jurist, auteur en spreker. Het belooft een waardevolle en gezellige avond te worden, waarbij niet alleen de leden van de netwerkclub aanwezig zijn. Nieuwsgierige ondernemers zijn dan meer dan welkom om kennis op te doen, te netwerken met elkaar en om aan te schuiven bij het eten in hotel Princeville.

Hey MKB geeft met deze spreker van kaliber een duidelijk signaal af waar hun waarde ligt voor niet alleen de eigen leden. De club verbindt ondernemers uit de regio Breda graag aan elkaar en bied een podium voor bijzondere sprekers. Na Karen Romme en Juul Martin is Charlotte Meindersma dit jaar de derde spreker voor de nieuwe netwerkvereniging. ,,Wij zijn blij en trots dat Charlotte er de 26e is. Het is een unieke kans om deze dame te ontmoeten, en concrete vragen te stellen omtrent content recht en AVG zaken'', aldus Hey MKB. ,,Iedere ondernemer heeft er mee te maken gehad bij de invoering, maar hoe staan we er nu voor? Charlotte is in staat om in begrijpelijke taal de toch wat taaie kost te verwoorden.''

Hey MKB, friends in business, is dit jaar gestart voor ondernemers met een binding met de regio Breda. Naast het bespreekbaar maken van prikkelende thema's is er ook veel ruimte voor gezelligheid en persoonlijk contact. Het doel van de bijeenkomsten is dan ook het vrijblijvend bouwen aan een duurzame en betrokken relatie met mede ondernemers.

Meer informatie is te vinden op www.heymkb.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden