Expositie tekeningen en schilderijen in Gageldonk

In buurthuis Gageldonk aan het Gageldonksepad in Haagse Beemden is zaterdag 16 november om 14:00 uur de opening van een expositie van tekeningen en schilderijen van Melanie van Dorp en haar leerlingen (van 8 tot en met 72 jaar). Deze expositie loopt tot 5 januari 2020.

Na de zomervakantie zijn cursisten van Melanie van Dorp in haar Huiskameratelier in de Haagse Beemden aan de slag gegaan met het thema 'verbinding'. De vraag was: Waar voel jij je mee verbonden?

Een hele persoonlijke benadering; iedereen heeft andere associaties. Ieder wil zijn individualiteit bewaren en tegelijk de verbinding aan gaan, zich verbonden voelen met andere mensen, met de natuur en dieren.
Mooi om dat te exposeren in dit buurthuis dat tot doel heeft mensen in contact met elkaar te brengen. We hopen dat de tekeningen en schilderijen stof tot nadenken, ervaren, tot gespreksonderwerpen zal leiden.

Het is werk van kinderen van 8 tot en met 12 jaar, die met elkaar twee grote schilderijen en een collage hebben gemaakt. En werken van volwassenen, van zowel beginners, die voor het eerst een schilderij hebben gemaakt, als gevorderde tekenaars en schilders. Het resultaat van deze reis wordt tentoongesteld in buurthuis Gageldonk en geopend door wethouder van cultuur Marianne de Bie.

We willen je graag je uitnodigen om de werken te bekijken van de kinderen) Jibbe, Styno, Mees, Kate-Lyn, Sebastiaan, Hayley, Arend, Lisa, Rosanna, Weining, Tycho, Maud, Jasper, Veronique en Maud, en de volwassenen Bernice Scheurkogel, Marleen Bax, Kimberly Passmore, Manon van Riet, Ursula Flamm, Tineke Wolters, Ingrid Hazelhoff, Giedia Elve, Michèle Barendse, Erik van Beijnum, Niek van IJzendoorn, Ellen Bravenboer, Lisette de Wit, Renée Santbergen, Els Wauben, Judith van Leusden en Melanie van Dorp.

De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van buurthuis Gageldonk.

Meer weten? Kijk op www.buurthuisgageldonk.nl
 

Meer berichten