Jayden Ordoñez
Jayden Ordoñez

8 december weer 'Ulvenhart Klassiek'-concert

In de reeks concerten voor jong toptalent op de 2e zondag van de maand, komt op 8 december het duo Multatuli naar Ulvenhart aan de Heistraat 16 in Ulvenhout. De aanvang van het concert is om 15.00 uur.

Het duo bestaat uit Jan van der Plas op cello en Stephan Harsano op piano. Hun missie is op nieuwe manieren muziek naar het publiek te brengen.

Jan van der Plas (1997) studeert aan het conservatorium van Amsterdam, met lessen van Jelena Ocic, Gideon den Herder, Dmitri Ferschtman en Monique Bartels. Hij won diverse prijzen bij het Prinses Christina Concours en het Herman Krebbers Concours in Kampen. Jan bespeelt een cello gebouwd door Annelies Steinhauer uit 2000, beschikbaar gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Stephanus Maximilian Harsono (1996) werd geboren in Semarang in Indonesië. Hij kreeg pianolessen van zijn moeder en op Indonesische muziekscholen, en vanaf zijn 16e jaar op het Conservatorium in Amsterdam. Hij heeft Concerttournees naar Europa, Azië en Australië gemaakt. Hij won de eerste en publieksprijs bij de landelijke finale van het Prinses Christina Concours. Ook treedt hij in kamermuziekverband op, en als solist bij diverse orkesten.

De prelude wordt verzorgd door Jayden Ordoñez op piano. De heel jonge Jayden zal het publiek extra verrassen. De presentatie is in handen van Mylan Tran.

Programma Jayden in de prelude:
1 W.A. Mozart    Sonata Facile nr.16 in C major K545
2 S. Prokofiev      Attrape Qui Peut 

Hoofdprogramma

1 N. Medtner      Gedichten van Tjoetsjev en Fet Op.37, nr.1 Slapeloosheid

2 S. Prokofjev      Cellosonate in C major Op. 119 (deel 1 en 2) (1949)

Pauze

3 C. Franck         Sonate voor viool en piano in A-groot (1886) (4 delen)

Ontvangst vanaf 14.30 – concert begint om 15.00 uur

Entree: € 12,50 p.p., inclusief koffie/thee en programmaboekje.

Graag reserveren per e-mail met uw naam, het aantal plaatsen en de concertdatum naar info@ulvenhart.nl per telefoon: 076-561 60 89 of 06-30 05 42 67


 

Meer berichten