Foto: Lieselotte Pennings

Allerlaatste shows van Enge Buren in de Avenue in Breda

Na 2893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 1 vuurspuwnummer, 633 Pizza's (Calzone), 1 hit, 16 vechtpartijen, 4 scheidingen, 103 instrumenten, 5 transportbusjes, 43.056 keelsnoepjes,  1.412.354 man publiek, 5 x Lowlands, 34 wetenschappelijke theorieën, 27 benefietoptredens, 283 gebroken snaren, 296 gitaarsolo's, 0 bassolo's, 8 drumvellen en 2567 overige (niet nader te omschrijven onzin) is het  mooi geweest en begint Enge Buren aan het allerlaatste tour door Nederland. 
 
Wellicht had je het al gehoord in het geruchtencircuit, of via een andere tamtam maar het is dus waar!  Het muzikale cabarettrio 'Enge Buren' stopt er helaas mee. De formatie is tot en met eind augustus nog door het gehele land te horen en te zien. Hier moet je als echte fan uiteraard bij zijn om samen met hen het verleden, het heden en de toekomst te vieren! P.S. Er is niks ernstigs aan de hand, maar na ruim 27 jaar vinden ze het mooi geweest en stoppen ze ermee. 
 
Tijdens deze afscheid-reeks, staat het trio ook nog twee keer in De Avenue in Breda tijdens de 'Enge Buren Dinnershow' Een heerlijke 4-gangen gerecht wordt tijdens deze show voorgeschoteld, afgewisseld met top entertainment van bovengenoemde groep, en wel op; vrijdag 31 januari 2020 en op vrijdag 19 juni 2020. Tickets voor deze shows zijn te verkrijgen via www.de-avenue.nl.  Als echte fan, bent u bijna verplicht deze kers op de taart mee te maken.  
 
Het belooft een spectaculaire dinnershow te worden vol met superlatieven, lachwekkend, ontroerend, maar bovenal muzikaal! Uit het immense repertoire van dit unieke trio wordt een speciaal programma samengesteld! Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits 'mogen' worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De één origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd! Kortom het wordt een groot FEEST! 

Meer berichten