11e editie van WinterWonderBeek

 

Eén van de mooiste evenementen van Prinsenbeek is WinterWonderBeek. Ondanks dat de 'nieuwe' Markt in Prinsenbeek nog volop in aanbouw is kunnen we toch met grote trots aankondigen dat we voor het 11e jaar op rij Prinsenbeek weer gaan omtoveren tot WinterWonderBeek. Van donderdag 12 december 2019 tot en met donderdag 2 januari 2020 drie weken lang schaatsplezier en gezelligheid voor jong en oud.

WinterWonderBeek heeft dus de eer om de 'nieuwe' Markt als eerste in gebruik te nemen. Een 'nieuwe' Markt betekent ook een andere opstelling van de schaatsbaan….Helaas is er dit jaar geen plaats voor de roetsjbaan.

Of het nu gaat om een paar uurtje schaatsen of even gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje en een hapje in ons schaatscafé, iedereen is welkom. Ieder jaar weer proberen wij ons evenement voor iedereen toegankelijk te houden. We doen dit door de toegangsprijs op hetzelfde niveau te houden als de voorgaande 10 edities.

Voor de schaatsbaan is dat 2,50 euro. Schaatsen zijn te huur voor 3 euro.

Wederom hebben we een mooi programma, waarmee we proberen alle doelgroepen te bereiken. Schoolschaatsen, ijshockey-clinic, ijsdisco, Special Stars on Ice en IJs Jeu de Boules. Maar ook rondom de schaatsbaan zal weer veel georganiseerd gaan worden. Diverse optredens, Korenmiddag, Zonnebloemmiddag, Hagedonkmiddag, Santa Run, Lichtjestocht, Klûûntocht en nog veel meer. Kijk op onze website www.winterwonderbeek.nl voor het complete programma.

WinterWonderBeek is al 10 jaar lang een succes in Prinsenbeek en omgeving. Sterker nog het is inmiddels een begrip aan het worden. Dat komt mede door de inzet van vele vrijwilligers. Ook deze editie zal WinterWonderBeek een beroep doen op de inzet van vele vrijwilligers. Wilt u een steentje bijdrage? Kijk dan op onze site www.winterwonderbeek.nl voor de mogelijkheden om mee te helpen.

Meer berichten