JazzO'leans in Neerlandsch Koffyhuis

Op zondag 8 december verzorgt het Etten-Leurse jazzorkest JazzO'leans weer een optreden in het Neerlandsch Koffyhuis op de Markt in Etten-Leur.

Dit inmiddels traditionele eindejaarsconcert wordt gegeven als waardering en dank voor het gebruik van de repetitieruimte.

JazzO'leans is een in 2015 opgericht orkest, wel jong maar met veel ervaren muzikanten die ook in andere orkesten vaak met elkaar gespeeld hebben. De basis van het orkest is de New Orleans jazz, maar ook uitstapjes naar andere klassieke stijlen worden niet geschuwd. Waar bij veel orkesten het "verse" ontbreekt, wordt dit door JazzO'leans vaak wel gespeeld. Daarnaast heeft het deze formatie een aansprekend repertoire, met nummers die weinig of niet door andere orkesten worden gespeeld. JazzO'leans is inmiddels een veel gevraagd orkest bij allerlei gelegenheden en waar zij gespeeld hebben worden zij ook graag weer teruggevraagd. Graag heten het Koffyhuis en het orkest iedereen van harte welkom op deze ongedwongen en beslist gezellige middag oude stijl jazz.

Bezetting:

Rob Roldaan, piano en muzikaal leider

Cees van Sundert sousafoon

Frits van der Horst trombone

Pieter Smith rieten

Berry Rijnen cornet en vocals

Frans van der Straten banjo

Peter van Deursen bass drum

Dick Verwijk washboard

Ger Visschers snare drum

De aanvang van het concert is 14:00 en de toegang is uiteraard gratis. Jong en oud zijn van harte welkom en breng gerust familie, vrienden en kennissen mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Graag tot zondag 8 december in het Neerlandsch Koffyhuis.

Meer berichten