Ook dit jaar staat er weer een wensboom in Hotel Nassau Breda, dit keer voor de bewoners van Koninklijke Visio Blauwe Kamer.
Ook dit jaar staat er weer een wensboom in Hotel Nassau Breda, dit keer voor de bewoners van Koninklijke Visio Blauwe Kamer.

Hotel Nassau Breda zamelt kerstcadeaus in voor Blauwe Kamer

Ook dit jaar komt in de lobby van Hotel Nassau Breda weer een prachtig versierde wensboom te staan. Op het eerste gezicht een kerstboom zoals ieder ander. Maar wie goed kijkt, ziet dat de boom vol hangt met wenskaartjes van bewoners van Koninklijke Visio Blauwe Kamer. Het is een initiatief van Hotel Nassau Breda in samenwerking met Betrokken Ondernemers Breda. De twee zamelen zo cadeaus in voor deze doelgroep. 
 
Koninklijke Visio De Blauwe Kamer De Blauwe kamer is een onderdeel van de landelijke organisatie Koninklijke Visio die zorg verleent aan mensen met een visuele en meervoudige beperking. Op de locatie zijn in totaal 15 woongroepen en worden de cliënten ondersteund en begeleid, variërend van persoonlijke verzorging tot therapieën, mobiliteitstrainingen en ondersteunende begeleiding. 
 
Hoe kan men helpen? De kick-off in Hotel Nassau is op vrijdag 6 december om 17:00 uur, daar is de wensboom te bewonderen. In de wensboom hangen kaartjes. Ieder kaartje vertegenwoordigt een cliënt. "Om te zorgen dat ook zij een prettige kerst hebben, vragen wij iedereen om een bijdrage te leveren aan hun geluk dit jaar. Iedereen kan een kaartje uit de boom halen om een passend cadeautje voor deze persoon te kopen", zo vertelt Yolanda Bianca, General Manager bij Hotel Nassau Breda. "Als richtlijn geldt er een bedrag van 10 á 15 euro per kaartje, zodat iedereen een cadeautje van ongeveer dezelfde waarde ontvangt. Natuurlijk mogen mensen er wel voor kiezen om meerdere cliënten blij te maken", aldus Bianca.  
 
Nieuwe cadeaus mogen worden afgegeven bij de receptie. Daar kunnen mensen tevens een donatie doen, mocht er geen tijd zijn om een cadeau te kopen. Van de donatie zorgt het personeel van Hotel Nassau Breda dan alsnog voor een verrassend kerstgeschenk. Op 23 december worden in Hotel Nassau de cadeautjes overgedragen aan de cliënten van Koninklijke Visio De Blauwe Kamer. 

Meer berichten