Voor de opening van de 2e editie van Betoverend Breda op zaterdag 21 december, worden er twee kinderen gezocht. Dat gebeurt door middel van een kleurplatenwedstrijd. FOTO: DRIEQ.COM // DRIEK VAN DER STAM
Voor de opening van de 2e editie van Betoverend Breda op zaterdag 21 december, worden er twee kinderen gezocht. Dat gebeurt door middel van een kleurplatenwedstrijd. FOTO: DRIEQ.COM // DRIEK VAN DER STAM (Foto: DRIEQ.com // Driek van der Stam)

Twee kinderen gezocht om Betoverend Breda te openen

Van 21 december tot en met 1 januari is de 2e editie van Betoverend Breda en Breda Marketing zoekt 2 kinderen die zaterdag 21 december op de Grote Markt om vijf uur de grote 'Careltjes Kerstboom' willen ontsteken, om zo Betoverend Breda officieel te openen. Het feestelijk ontsteken van deze 11 m hoge boom doen de kinderen samen met de wethouders Boaz Adank en Daan Quaars, nadat er 'n Lichtjesparade door de binnenstad is getrokken.

Kinderen die kans willen maken Betoverend Breda te openen, kunnen op de kidspagina van https://betoverendbreda.nl/ een kleurplaat downloaden en uitprinten. Zij kunnen hun kunstwerkjes tot en met 17 december inleveren bij de VVV op het Stadserf. Vergeet niet om achterop je naam, leeftijd, telefoonnummer en je e-mailadres te vermelden! Uit alle inzendingen kiest Breda Marketing dan de twee winnaars.

Zaterdag 21 december kunnen kinderen tussen tien en vier uur op de Grote Markt ook een betoverende kerstlantaarn komen knutselen. Vanaf halfvijf mogen ze met hun lantaarn dan deelnemen aan de Lichtjesparade door de binnenstad.

Voor alle activiteiten en tijdstippen van deze 2e Betoveren Breda zie https://betoverendbreda.nl/. Hier vind je ook alle (zakelijke) arrangementen en 'n overzicht van winterse activiteiten die in Breda plaatsvinden in de decembermaand.

Meer berichten