Aan het grote jubileumconcert van Nootwaar in september werkten ook de Nieuwe Veste Bigband en Karin Bloemen mee.
Aan het grote jubileumconcert van Nootwaar in september werkten ook de Nieuwe Veste Bigband en Karin Bloemen mee. (Foto: Malou Franken)

14 december bijzondere kerstconcerten Nootwaar

Zangvereniging Nootwaar sluit zaterdagmiddag 14 december haar jubileumjaar af met twee korte kerstconcerten in de Waalse Kerk aan de Catharinastraat.

Om concerten meer variatie te geven, zoekt Nootwaar vaak de samenwerking met andere muziekgroepen of solisten. Deze keer heeft het koor zangeres Yvonne Patty, gitarist Ferry Johannis en Modeste Johannis op cajon uitgenodigd een deel van de concertjes te verzorgen.

Op het programma staat 14 december kerstmuziek van alle tijden. Maar u hoort ook andere mooie nummers die naadloos aansluiten bij de kerstsfeer. Nootwaar en het gasttrio brengen ieder eigen repertoire en enkele gezamenlijke nummers. Het koor staat o.l.v. Marlies Bloemen en wordt op piano begeleid door Dennis van den Tillaart.
De concerten starten om 14.00 en 15.30 uur en duren een uur. De toegang is vrij.

De kerstconcertjes zijn de laatste activiteit van Nootwaar in het kader van het 15-jarig jubileum van het koor. Hoogtepunt van de viering was de avondvullende show Boeketje Bloemen, op 7 september in het Chassé Theater. Daar trad Nootwaar voor een uitverkochte zaal op met de Nieuwe Veste Bigband o.l.v. Hans Bloemen en theaterdiva Karin Bloemen.

Fotobijschrift:

Meer berichten