Expert workshop: stress management en meditatie

In 2020 organiseert de Bredase startup Quiet Quality verschillende aan introversie gerelateerde workshops. Nanja van Zundert zal de eerste organiseren op zaterdag 18 januari van 14.00 tot 16.00 uur in Zuiderlicht Breda en ons kennis laten maken met meditatie. Als introvert is het uiterst belangrijk om te weten hoe je je energie in balans kunt brengen, om je volledige potentieel te benutten. Meditatie kan daarvoor een grote hulp zijn.

Als je denkt dat meditatie iets voor jou is, om meer ruimte in je geest en je schema te creëren, kom dan leren hoe!

In deze workshop van een uur zullen we ervaren wat meditatie is (en wat het niet is!), we zullen enkele ademhalingsoefeningen uitproberen die je zullen helpen onmiddellijk te ontspannen, en praten over hoe je deze meditatie-oefeningen kunt opnemen in jouw leven.

Over Nanja:
Nanja (https://intermindness.nl) biedt mindfulness-training in bedrijven en aan leraren en onderwijsassistenten. Ze organiseert ook meditatietrainingen voor studenten, gericht op concentratie en focus. Naast deze activiteiten werkt ze als freelance lerares Engels in het voortgezet onderwijs. De combinatie van lesgeven, mindfulness en positieve psychologie maakt haar echt gelukkig.

Meer informatie op https://www.meetup.com/nl-NL/Introverts-in-Breda/events/267041755/

Meer berichten