Foto: Robert Aarts, www.robertaarts.nl

14 en 15 december 6e Belcrum Wintermarkt

Magie en verwondering tijdens de 6e editie van de Belcrum Wintermarkt op de Speelhuislaan in Breda. 

Op de sfeervol verlichte Speelhuislaan is op 14 en 15 december van alles te zien en beleven. Creatieve workshops voor kinderen, livemuziek gespeeld door leuke bandjes, optredens van betoverende jongleurs en een echte goochelaar op het podium.  Onderweg kom je nog van alles tegen. Zaterdagavond om 18.45 uur vertrekt er een betoverende lichtjes optocht over de wintermarkt.

Op het middenpad staan zo'n 50 kraampjes waarachter verkopers uit Breda en omstreken hun bijzondere waar verkopen. Na van alles gezien en gehoord te hebben kan je lekker rond het vuur zitten om warm te worden en kunnen kinderen een broodje bakken.  Op het gezellige winterse terras is het genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes van diverse foodaanbieders.

Vele vrijwilligers zijn maanden aan het werk geweest om alles voor te bereiden en prachtige decors te bouwen.  Het is een magische ervaring voor jong en oud om de Belcrum Wintermarkt een bezoek te brengen.

Zaterdag 14 december is iedereen welkom van 14.00 tot 23.00 uur (de kraampjes en kinderactiviteiten sluiten om 19.00 uur) en op zondag 15 december is de Belcrum Wintermarkt geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 
Nog even na genieten met een drankje tot 19.00 uur

www.belcrumwintermarkt.com
 

Meer berichten