Zo ziet straks het complex CityTwin op de hoek van de Markendaalseweg en de Concordiastraat er uit. De inschrijving is inmiddels gestart.
Zo ziet straks het complex CityTwin op de hoek van de Markendaalseweg en de Concordiastraat er uit. De inschrijving is inmiddels gestart. (Foto: )

Inschrijving huurappartementen CityTwin is van start gegaan!

Op de hoek van de Markendaalseweg en de Concordiastraat krijgt CityTwin steeds meer vorm. Waar eerst de Rabobank zat, ontstaat er nu een modern complex met 123 huurappartementen.

De inschrijving voor de verhuur is gestart en medio 2020 is de oplevering.

Beste van twee werelden

CityTwin staat voor comfortabel, luxe, duurzaam en betaalbaar wonen in de binnenstad. ,,Het bruisende Bredase centrum met restaurants, cafés en winkels ligt op 2 minuten lopen en is daarmee het verlengstuk van jouw woonkamer. Een geweldige kans voor starters en young professionals die willen wonen in een ambitieus, modern en groen gebied. Ervaar het beste van twee werelden'', aldus de ontwikkelaars.

2 gebouwen, 2 kamers

De 123 appartementen liggen in 2 gebouwen. De Markendaal kent 80 2-kamerappartemeten en 15 studio's, en De Concordia heeft 28 2-kamerappartementen. De woningen variëren in grootte en zijn allemaal gestoffeerd, voorzien van verlichting en 'n complete, luxe keuken en badkamer. Bovendien is CityTwin 'n energiezuinig gebouw voorzien van zonnepanelen.

Huurtoeslag is mogelijk

Eén van de unieke kenmerken is dat alle appartementen in De Markendaal in aanmerking komen voor het aanvragen van huurtoeslag. En dat is redelijk uniek voor wonen in het centrum van Breda. Of je in aanmerking komt voor huurtoeslag is wel afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Inschrijving is nu gestart

Wil jij wonen en het beste van twee werelden ervaren? Schrijf je dan nu zo snel mogelijk in om in aanmerking te komen voor één van de appartementen. De inschrijving voor De Markendaal is al geopend. Ga naar www.citytwin.nl en klik op inschrijven. Wonen in de Concordia? Die inschrijving start binnenkort!

Wil je nog meer informatie?

Kijk op www.citytwin.nl voor alle informatie over dit woonproject. Benieuwd hoe de bouw verloopt, op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en de start van de verhuur van De Concordia? Volg CityTwin op facebook @citytwin.nl en instagram @citytwinbreda.

Meer berichten