Start to Play @ BC Bavel

Lijkt badminton jou een leuke sport, maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Begin het jaar goed en neem deel aan ons programma Start to Play. Wat houdt het in: de eerste 3 keer kun je gratis meespelen bij badmintonclub Bavel. Sluit daarna een flexibel lidmaatschap af voor 3 maanden (à € 47,50) en krijg gratis beginnerstraining. 

Badminton is een hele gave sport voor jong en oud; het is de snelste racketsport ter wereld. De meeste hebben het weleens op straat of op de camping gespeeld, maar Badmintonclub Bavel beoefent de sport in Sporthal de Huif. 

Snelheid, reactievermogen, conditie en explosiviteit, het zijn slechts enkele termen die van toepassing zijn op onze sport. Maar bij Badmintonclub Bavel draait het om spelvreugde, plezier met elkaar en ontspanning. Iedereen kan trainen en vrijspelen op zijn of haar eigen niveau. 

Heb je badminton altijd al eens willen proberen, maar weet je nog of je het wel leuk vind of dat je het wel kan? Of heb je het vroeger gedaan en wil je het graag weer oppakken? Dan hebben we nu een mooie aanbieding voor jou!

Bij Badmintonclub Bavel kun je de eerste 3 keer altijd gratis en vrijblijvend meespelen op één van onze speelavonden: woensdagavond (19:00 - 22:00) of vrijdagavond (19:00 - 21:00).
Je kunt nu extra voordelig een flexibel lidmaatschap voor 3 maanden afsluiten tegen het voordelige bedrag van € 47,50, de inschrijfkosten nemen wij voor onze rekening. Maar dat is nog niet alles! 
Bij dit flexibele lidmaatschap ontvang je ook 3 maanden gratis beginnerstraining, van september t/m november. Onze trainers zullen je begeleiden en de basisvaardigheden en spelregels van badminton aanleren. Wat een service!

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Meld je (uiterlijk 31 augustus) aan door een e-mail te sturen naar secretaris@bcbavel.nl, o.v.v. Start to Play. Of bezoek onze website www.bcbavel.nl voor meer informatie.
 

Meer berichten