Kerstconcert gemengd koor Cantabile en strijkorkest De Camera

Zondagavond 22 december Gemengd koor Cantabile en strijkorkest De Camera om acht uur een verrassend kerstconcert in de Sint Martinuskerk te Princenhage. Koor en orkest hebben beide een gelijkwaardige inbreng en zullen kerstliederen in bijzondere arrangementen ten gehore brengen.

Traditionele kerstliederen maar dan anders
Gemengd koor Cantabile brengt o.l.v. Ad van Unen kerstliederen ten gehore die op het eerste gezicht traditioneel zijn. Maar in de arrangementen van Louis Toebosch en Jetse Bremer klinken deze anders dan u gewend bent. Daarnaast staan op het programma voor koor en orkest het Dona nobis pacem van de Finse componist Peteris Vasks én het Annunciatio van Tijmen Wehlburg – tevens dirigent van De Camera. Tot slot zal De Camera u in vervoering brengen door het Concert voor twee violen en strijkorkest van niemand minder dan Johann Sebastian Bach. Solisten hierbij zijn Tijmen Wehlburg en Jeroen Dupont. Het concert, dat als titel heeft Dona nobis pacem, wordt derhalve bijzonder verrassend.

Entree

Toegangskaarten à € 12,50,- zijn te koop bij de Vrije Boekhandel, boekhandel Van Kemenade & Hollaers, Multiboek Princenhage en bij de leden van koor en orkest. Jongeren tot 18 jaar betalen €7,50 en kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) hebben gratis toegang. Zie ook www.cantabilebreda.nl. Op de avond van het concert zijn de eventueel resterende kaarten te koop bij de ingang van de kerk.
 

Meer berichten