Reisloket in Nieuwe Veste voor informatie en gratis OV-chipkaart

Met welke bus kan ik naar mijn familie? Hoe kom ik het snelst in het centrum? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kunt u terecht met al uw vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor u en weten welke vragen senioren hebben. Kom langs voor antwoord op uw praktische vragen of een persoonlijk reisadvies. In het Reisloket kunnen 65-plussers ook gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen (u bespaart € 7,50).

Het Reisloket is op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 13.00 aanwezig bij de feestelijke heropening van de Nieuwe Veste (Molenstraat 6, Breda). U kunt zo de vele culturele activiteiten in en rond het Bredase centrum combineren met een bezoek aan het Reisloket. Neem voor het aanvragen van een OV-chipkaart uw legitimatiebewijs en een pasfoto mee.

Het Reisloket past in het programma ‘mentale toegankelijkheid OV’ van de Regio West-Brabant (de samenwerkende gemeenten). Sinds 2015 hebben duizenden senioren gebruik gemaakt van de persoonlijke voorlichting in het Reisloket.

Meer berichten