Pillow Talk tijdens de eerste Houwke Muziekzondag van 2020

Nu de feestdagen achter de rug zijn en we in het nieuwe jaar zijn beland, is het weer tijd om de muzikale draad op te pakken. In 't Houwke wordt meteen een frisse start gemaakt met de formatie Pillow Talk. Van deze uit het hout gesneden muzikanten kan het publiek pure folkmuziek verwachten. Verhalende liedjes, dan weer opzwepend, dan melancholiek en meeslepend maar altijd met een boodschap. De combinatie van zang en muziekinstrumenten neemt de luisteraar moeiteloos mee in de emotie van hun muziek. Het repertoire van Pillow Talk bestaat uit meest Engelstalig gezongen liedjes en daarnaast ook puur instrumentale nummers. Marie-Josie van Leeuwen op dwarsfluit, Joost Tholhuijsen op accordeon en Stijn Mattheij op viool herkent menigeen wellicht van Flaccordiool. Zij maken al jaren samen muziek. Met de toevoeging van Janette van der Aa (zang) en Johan Akkermans op gitaar en banjo werd Pillow Talk een feit.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er ook dit jaar weer een boeiend muzikaal geheel van te maken in 't Houwke. De organisatie kijkt ernaar uit om veel nieuwe muzikanten te mogen verwelkomen. Dit betekent tevens een zeer gevarieerde mix van verschillende muziekgenres.

Pillow Talk is te bewonderen op zondag 19 januari van 14.00 tot 16.30 uur aan de Grote Houw 227 in Heusdenhout in Breda. De entree is gratis.

Meer berichten