538 betaalt reis naar Nepal voor verloskundige Solange uit Breda

De 24-jarige Solange Candeias uit Breda is net afgestudeerd als verloskundige. Om haar opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen, gaat Solange naar Kathmandu in het verre Nepal om drie weken te werken in de verloskamer. Zo wil Solange ervaren onder welke omstandigheden bevallingen daar plaatsvinden. De drie weken dat Solange een handje helpt bij de bevallingen in Kathmandu als kersverse verloskundige worden helaas niet betaald. De kosten lopen flink op en dus stuurde ze de rekening van haar reis in voor de Radio 538-actie 'Hierrr Met Je Rekening'. 538 dj-Frank Dane nam de zorgen van Solange weg en vertelde haar dat de rekening van €2090,- volledig door 538 wordt vergoed.

Het jaar begint goed voor luisteraars van Radio 538. Het radiostation betaalt deze maand namelijk rekeningen van luisteraars tijdens 'Hierrr Met Je Rekening'. Geen rekening is te gek, zolang er maar een goed verhaal achter schuilt. Tot en met vrijdag 24 januari worden elke dag mooie, gekke, bijzondere of grappige rekeningen betaald. Luisteraars kunnen hun rekening en verhaal insturen via 538.nl en de 538-app. De opvallendste inzendingen maken kans om terugbetaald te worden. Er zit alleen één voorwaarde aan: de luisteraar moet binnen één kwartier bellen naar de studio als zijn/haar naam op Radio 538 genoemd wordt. Daarnaast maken luisteraars met hun inzending ook elke week tijdens Weekend Wietze kans op een compleet verzorgde reis voor twee personen naar Brazilië, Gran Canaria of Tenerife.

'Hierrr Met Je Rekening' is tot en met vrijdag 24 januari op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538 (op vrijdagen tot 18.00 uur). Rekeningen kunnen worden ingestuurd via 538.nl en de 538-app.

Meer berichten