Buurtmiddag in kunstuitleen ARTenZO
Buurtmiddag in kunstuitleen ARTenZO (Foto: Gerda Prins )

Themamiddag 'brandveilig wonen' in de Blauwe Kei

Iedere laatste woensdag van de maand organiseert het buurtplatform Blauwe Kei een Buurtmiddag. Iedere wijkbewoner is dan van harte welkom in de kunstuitleen van ARTenZO aan de Viveslaan 1. Dit centrum voor beeldend werk van Amarant biedt keer op keer gastvrij onderdak. Margriet, een van de deelnemers, zorgt daarbij voor de koffie en de thee.

In januari staat de bijeenkomst in het teken van brandveilig wonen. Wist u dat als er brand uitbreekt in een woning u slechts 3 minuten de tijd hebt om de woning te verlaten? Dat het inademen van de rook die ontstaat bij brand veel gevaarlijker is dan vuur? De brandrisico’s in en rond de woning zijn groot, de gevolgen vaak ingrijpend. Deze risico’s kunnen eenvoudig verkleind worden. Bewustwording van de gevaren, het plaatsen van rookmelders en wat slimme tips kunnen al het verschil maken. Hierover komt een ambassadeur van Brandveilig Leven Breda meer vertellen. Ook brengt hij folders mee waarin u de adviezen nog eens kunt nalezen.

Op woensdag 29 januari staat vanaf 13.30 uur de koffie/thee klaar. De voorlichting start om 14.00 uur. U kunt zich aanmelden (niet verplicht) op buurtmiddag.blauwekei@gmail.com

Meer berichten