Zondag 16 februari zullen 's middags vanaf halftwee in MEZZ aan de Keizerstraat de beste mââuwerts van Breda en omstreken weer gaan strijden om de felbegeerde titel van Grôtste Mââuwert van 't Kielegat.
Zondag 16 februari zullen 's middags vanaf halftwee in MEZZ aan de Keizerstraat de beste mââuwerts van Breda en omstreken weer gaan strijden om de felbegeerde titel van Grôtste Mââuwert van 't Kielegat. (Foto: )

Kaartverkoop Grôtste Mââuwert is gestart !

Op zondagmiddag 16 februari is het dan weer zover en strijden vanaf halftwee in MEZZ aan de Keizerstraat de beste mââuwerts van heel Breda en de omstreken weer om de felbegeerde titel van Grôtste Mââuwert van het Kielegat. De kaartverkoop van dit steevast bomvolle en leukste voorfeest van carnaval is inmiddels van start gegaan. De toegangskaarten kosten 11 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.mezz.nl. Tijdens deze middag zal de beste tonprater van het Kielegat 2020 door het publiek gekozen worden. Net als in alle voorgaande jaren belooft het opnieuw 'n stikgezellige middag te worden, die zoals altijd muzikaal wordt ondersteund door Aogse Bluf. En, hoe kan het ook anders, ook prins Arie d'n Irste met zijn gevolg zijn natuurlijk van de partij om de felbegeerde prijs uit te reiken. Kijk voor meer informatie over tonpraten en de Grôtste Mââuwert op degrotsemaauwert.nl.
 

Meer berichten